Even voorstellen:

Mijn naam is Sharon Hannink en ik ben zelfstandig FitCoach bij Herbalife. Ik woon samen met mijn vriend Robert in Enschede.

Na de middelbare school heb ik een opleiding bij het AOC in Enschede gevolgd, jawel een agrarische opleiding! Na 3 jaar ben ik afgestudeerd als medewerker in de sector Asiel, Pension, Kennel. Je kan begrijpen dat dit geen toekomst biedt. Ik ben meteen na mijn diploma gaan werken in de fietsenzaak van mijn ouders. Daar heb ik 1,5 jaar heel veel geleerd over het vak, over de mensen en natuurlijk over mezelf. Elke maandag bracht ik door als vrijwilliger in het asiel. Daar kwam Monthy mij eind 2008 tegen. Een mager, onzeker en bang hondje van nog geen 10 maanden oud. Ik was meteen verkocht! Die middag kwam Monthy bij ons wonen.

Vanaf 2009 heb ik verschillende baantjes gehad, van detailhandel tot schoonmaakwerk. Het was wel leuk, maar geen van die banen wilde ik tot aan mijn pensioen doen. Ik had geen flauw idee wat ik met mijn toekomst wilde. Totdat ik Herbalife tegenkwam..

En Herbalife kwam precies op het goede moment! Al wist ik dat toen nog niet. Ik had namelijk al jaren last van een vreselijke vermoeidheid. Elke ochtend was een drama om uit bed te komen, elke middag lag ik op de bank te slapen en ’s avonds kon ik de film bijna nooit helemaal afkijken. Vele onderzoeken wezen erop dat ik kerngezond was en het bleef een raadsel waar het nou weg kwam. Heel voorzichtig accepteerde ik dat ik gewoon veel moe was. Wat moest ik eraan doen?

De eerste keer dat ik over Herbalife hoorde was op een LadiesNight in Haaksbergen. In eerste instantie was ik totaal niet geïnteresseerd in de bussen met poeder en de potjes pillen. Maar wat mijn aandacht trok was de flyer met de tekst GRATIS BOOTCAMP HAAKSBERGEN. Ik kwam met de persoon aan de praat en zij stelde mij een aantal vragen over mijn voeding. Uiteindelijk kwam de laatste vraag op haar formulier keihard door: “Sta je ’s ochtends moeilijk op, heb je een middagdip of val je soms voor de tv in slaap?” Mijn nieuwsgierigheid won en ik maakte een afspraak.

 

Door het advies van mijn coach op te volgen heb ik mijn voeding aan weten te passen en met de producten van Herbalife werd het wel erg gemakkelijk om die veranderingen door te komen. Na drie weken had ik geen last meer van die vervelende vermoeidheid en die komt wat mij betreft ook nooit meer terug. ’s Morgens sta ik fit op, ’s middags heb ik geen dipjes meer en ik heb geen moeite meer om de film af te kijken. Wat een wereld gaat er dan voor je open!

Omdat ik zo ontzettend enthousiast ben over mijn resultaat en een groot fan ben van de producten van Herbalife ben ik in november 2012 zelf FitCoach geworden. Nu geef ik voedingsadviezen aan mensen en begeleid ik klanten naar hun persoonlijke doel. Van afslanken tot aankomen, vitaler worden en sportprestaties verbeteren: alles is mogelijk met behulp van Herbalife.

 

Ben je geïnspireerd geraakt door mijn verhaal? Komt een deel ervan jou bekend voor, misschien niet perse bij jezelf maar wel bij iemand uit je omgeving? Laat dan een berichtje achter. Ik hoor graag van je!

0 reacties

Plugin by:aaM