24 FitClub

Sporten duur?

Niet bij ons!

 

Wij bieden onze FitClub trainingen gratis aan voor iedereen!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Meld jezelf en jouw vrienden aan voor de training, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Je bent een half uur vóór de training welkom voor een heerlijk kopje thee en een babbeltje. We willen jou graag beter leren kennen!

Iedere training duurt een uur. Het is combinatie van uithoudingsvermogen en krachtoefeningen, dus alle spieren worden gebruikt!

Kun je een oefening niet? Geen probleem, dan verzinnen we voor jou een andere oefening.

Na de training komen we weer terug op de startlocatie voor een welverdiend kopje thee of water. Ook krijg je een heerlijke Herbalife herstelshake, zodat jouw lichaam zich optimaal kan herstellen na de training. Deze shake noemen we ook wel anti-spierpijnshake! Je voelt het verschil!

Heb je een allergie? Geef het op tijd door, dan zorgen wij ervoor dat we de juiste producten in huis hebben voor jou. Ook deelnemers met gluten- lactose- en soja allergieën kunnen een herstelshake nuttigen bij ons!

Vond je het leuk? Super!

De trainingen blijven gratis  en toegankelijk voor iedereen. Dus je hoeft geen klant te worden om bij ons te kunnen blijven sporten.

We vragen alleen een vergoeding van €2 per training voor de thee en herstelshake die je van ons krijgt. That’s it!

Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart. Deze kaart kost €10 en geeft jou recht op 5x thee en een herstelshake. Is jouw kaart vol, dan kun je deze inleveren voor €10 korting op jouw Herbalife ontbijtpakket! Als klant betaal je dan niets voor de thee en shakes na de training.

Nodig bekenden uit

We vinden het erg leuk als je je familie, vrienden en collega’s uitnodigt! Iedere keer als je een nieuwe deelnemer meeneemt krijgt niet alleen hij of zij een gratis herstelshake, maar jij ook!

Dus neem je iedere week een nieuwe deelnemer mee, dan betaal je €0 voor jouw kopje thee en herstelshake 😉

Dus, geen excuses meer. Meld je aan en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Plugin by:aAM