Het bedrijf Herbalife

Herbalife is opgericht in 1980 door Mark Hughes, en is nu een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging. In Nederland is Herbalife actief sinds 1993.

De naam is tot stand gekomen doordat de allereerste voeding gemaakt was van voeding in poedervorm in combinatie met Chinese kruiden (=herb).

Het hoofdkantoor zit in Los Angeles, maar ook hier in Nederland hebben we een groot distributiecentrum in Venray. Vanuit dit distributiecentrum worden alle landen in Europa voorzien van de producten.

Als nieuw Herbalife Member kun je een kijkje komen nemen in Venray. Daar zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat!

Daarnaast heeft Herbalife een speciale lijn voor de sporters in het leven geroepen: Herbalife24.

Deze producten hebben een bijzondere samenstelling, zodat je op elk moment van je training de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Zo zijn er producten voor vóór de training, tijdens de training en na de training. Sinds kort is er een nieuw supplement aan  de selectie toegevoegd: Restore. Deze zorgt ervoor dat je ’s nachts beter hersteld. Je slaapt dieper en je lichaam wordt uitgeruster wakker.

De voeding staat voor een heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

In Nederland zijn deze smaken te krijgen:

  • Vanille
  • Chocolade
  • Aardbei
  • Tropische Vruchten
  • Cappuccino
  • Cookies&Cream
  • Frambozen en Blauwe Bessen
  • Vrij Van (zonder gluten, lactose en soja)

Sinds juni 2013 sponsort Herbalife topatleet Cristiano Ronaldo. Hij is het boegbeeld geworden van de Herbalife24 producten.

Samen met sportvoedingsarts John Heiss heef Cristiano een nieuwe sportdrank uitgebracht: CR7 DRIVE. Dit product kun je heel gemakkelijk toevoegen aan je water voor tijdens en na het sporten. Dankzij de voedingsstoffen B12 en Magnesium kun je net dat beetje extra uit je training halen. Wij noemen het ook weleens “raketvloeistof”.

Cristiano is een groot fan van de Herbalife producten. Hij at de producten al jaren voordat Herbalife hem benaderde voor een sponsorship. Zijn zus is namelijk member en adviseerde hem de producten vanwege zijn topsport. Dus het was voor hem geen moeilijke beslissing om Herbalife te accepteren als zijn voedingssponsor.

Plugin by:aaM