Level 10

Wat houdt het in?

Level 10 betekent dat je samen met jouw Herbalife Coach een doel maakt wat jou gaat helpen de beste versie van jezelf te worden met een aangepast voedingsschema en trainingsschema op maat waar jij je als deelnemer 90 dagen aan gaat houden. De resultaten worden bijgehouden door jouw coach om te zien of je vooruit gaat of dat er hier en daar nog wat bijgewerkt moet worden.

Doe je mee met het landelijke Level 10 concept, dan kun je prijzen winnen als jij het beste resultaat behaald in 90 dagen uit alle deelnemers die meedoen. De deelnemers zitten over heel Nederland en de persoonlijke resultaten worden bij Herbalife Nederland ingevoerd. Je kunt winnen als je de beste resultaten boekt in een van deze categorieën:

– meeste vetverlies in %

– meeste spiermassa erbij in %

– meeste gewicht verlies in %

Het geweldige van dit concept is dat je er niet alleen voor staat. Je hebt je coach die je ondersteund en een community van deelnemers waar je contact mee kunt houden. Zo kun je tips en adviezen delen met elkaar. Plus, omdat het een competitief concept is blijf je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

Geïnteresseerd in dit concept? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Wil jij weten hoe jij jouw gezondheid en vitaliteit kan verbeteren, zonder mee te doen aan Level 10? Vraag gerust naar meer informatie over onze producten en werkmethodes.

Of maak een afspraak voor een gratis OntbijtCheck.

Plugin by:aaM