Doe een OntbijtCheck

Wat is een OntbijtCheck?

Tijdens een heerlijk kopje Herbalife thee laat ik je door middel van een korte presentatie zien waar een goed ontbijt uit zou moeten bestaan. Dat geeft je een goed beeld waarom het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is.

Wil je na de presentatie meer weten over het ideale ontbijt? Dan behandel ik, samen met jou, jouw huidige eetgewoonte en levensstijl.

Daarna ga je het ideale ontbijt proeven! Je krijgt een sample van de vanille shake (die ook in het proefpakket zit), een glas Aloë drank en als je die nog niet gehad hebt aan het begin van de afspraak: de Herbalife thee.

 

Dit zit er in een Ontbijtpakket:

Bevalt de vanille shake? Zou je dit 6 dagen als ontbijt willen uitproberen? Dan leg ik je uit hoe het proefpakket werkt.

Na de 6 testdagen zien we elkaar terug en bespreken we jouw ervaring en resultaten. Vervolgens is het aan jou of je met het ideale ontbijt – met mij als persoonlijke coach – door wilt gaan.

(Indien gewenst kun je kiezen voor een lichaamsmeting met de Tanita weegschaal. Die meet niet alleen het gewicht, maar ook je BMI, vetmassa in procenten, spiermassa in kilo’s, metabolisme en visceraal vet meet. Ook geeft het je ware leeftijd aan!)

Wil jij meer informatie over gezonde voeding en een persoonlijk advies?

Bel, mail, sms of app voor een gratis afspraak.

Plugin by:aaM